Aromaterapeutické hmly Yage majú prínos na telo i dušu

Krásny deň žienky, kto sa zaujíma o aromaterapiu si určite v tomto článku príde na svoje. O Yage som už písala v starších článkoch, minimálne aj o produktoch, ktoré som zaradila do kozmetických objavov roka 2020. V týchto dňoch zažíva Yage veľkú slávu, lebo sa vôbec prvý krát umiestnila nejaká česko-slovenská kozmetika v súťaži tzv. “zelenej kozmetiky”. Dnes mám v téme aromaterapeutické hmly Yage a ich prínos v našom každodennom živote.

Prečo stojí za zmienku česká kozmetika YAGE?

Čerstvá informácia je, že jeden z jej produktov, “Sleeping beauty” sa stal víťazom tzv. “zelenej” kategórie v Beauty shortlist awards. Ja som už na konci používania tohto nočného olejčeka. Táto informácia ma prekvapila a je to podľa mňa veľký úspech, pretože vo svete je obrovské množstvo organickej, vegánskej či prírodnej kozmetiky. Ich ďalšie produkty sa dostali do kategórie “Editor´s choice”. (SOS Miracle – akné, Aqua splash – multimolekularna hyal.kyselina, Kolagénové sérum Hello Beautiful, tonikum Rose kiss, olejček Au revoir wrinkles).

aromaterapeuticke hmly yage

AROMATERAPEUTICKÉ HMLY YAGE

Bolo by asi zvláštne, keby sama Petra Drvoštěpová (zakladateľka Yage), nemala vo svojom portfóliu tento typ produktu. Naozaj výstižný názov je “HMLA”. Od nepamäti je aromaterapia, či esenciálne oleje zdrojom energie, terapeutických účinkov, dokonca i analgetík. Celkovo “vôňa” ovplyvňuje našu náladu a nastavenie. Ak sa voniate každé ráno svojou obľúbenou toaletkou, úplne iný dojem získate, ak vojdete do svojho parfémového obláčika vône.

Poďme sa bližšie pozrieť na AROMATERAPEUTICKÉ HMLY YAGE

Poznáte ten pocit, keď sa vám nič nechce? Alebo nálada nie je zrovna ideálna a potrebujete sa vzpružiť? Ja to poznám a vtedy pomáha čokoláda.  Ale nemusíme vyjedať sladkosti, môžeme skúsiť aj niečo nejedlé. Keďže aromaterapeutické hmly dokážu mnohé veci podľa typu zloženia, tak vám predstavím prvú a moju najobľúbenejšiu aromaterapeutickú hmlu s názvom SUMMER BREEZE.

aromaterapeutické hmly yage

 

Prečítajte si celú recenziu na aromaterapeutické hmly Yage od Eli Make Up Artist.

 

 

 

eli make up artist profilovka

Tento článok napísala Eli Make Up Artist

Make Up Artist a Beauty Blogerka, ktorá testuje a hodnotí kozmetiku.

www.elimakeupartistblog.com