Milí klienti, vzhľadom na vysoké teploty môže dôjsť k znehodnoteniu resp. poškodeniu tovaru a preto Vám doporučujeme si objednávať tovar domov, prípadne do výdajných miest, nie do Z Boxov a Balikomatov. Za prípadné škody v takýchto prípadoch nepreberáme zodpovednosť. Ďakujeme za pochopenie.  

NOVINKA YAGE Č. 8 Kolagénová hmla s platinou a fermentovaným vit. C z aceroly Secret Veil

DSC_3734

Kolagénová hmla je najnovší multifunkčný produkt 4 v 1. 

Táto hmla podporuje tvorbu kolagénu, bojuje proti voľným radikálom, upokojuje pleť a detoxikuje ju. Rozjasňuje, redukuje pigmentové škvrny, dodáva okamžitú dávku hydratácie, zlepšuje celkové zdravie pleti a vytvára tak jej ochrannú bariéru.

Funguje ako mimoriadne jemný hydratačný sprej, ktorý vyrovnáva tón pleti, rozjasňuje ju a zároveň dokonale pripravuje pleť na aplikáciu make-upu. Účinok hmly je okamžitý! Je obohatená o vysoko účinné prírodné výťažky, ktoré rozjasňujú pleť, majú anti-age efekt a zabraňujú vzniku pigmentových škvŕn. Táto zmes aktivuje obnovu buniek, podporuje tvorbu vlastného kolagénu, dodáva pleti hydratáciu a má celkový antioxidačný účinok.

Mimoriadne jemný sprej skutočne evokuje hmlu, do ktorej vstúpite a ktorá vás pohltí extra dávkou osvieženia a hydratácie.

Jednou z kľúčových zložiek, ktoré patria medzi svetové novinky v starostlivosti o pleť je najnovší objav v oblasti hydratácie s názvom natto guma.

Natto guma je až 10-krát účinnejšia ako kyselina hyalurónová. Ide o jedinečnú prírodnú zmes kolagénu, vitamínov a minerálov, ktorá vzniká fermentáciou sójových bôbov pomocou mikroorganizmov rodu Bacillus. Najpodstatnejšou zložkou tohto elixíru je PGA / POLYGLUTAMIC GAMA ACID, čo je rastlinný kolagén, ktorý je 10-krát účinnejší ako kyselina hyalurónová. Okrem toho v porovnaní so živočíšnym kolagénom mnohonásobne účinnejšie zvyšuje elasticitu pokožky.

sojovy luskZdroj: graphic.com.gh

A čo robí PGA bezkonkurenčne najlepšie? Uľahčuje exfoliáciu odumretých keratínových buniek, čím dáva podnet na regeneráciu vlastných buniek. Zvyšuje tiež produkciu vlastných hydratačných faktorov (NMF), t. j. pokožka sa regeneruje, hydratuje, omladzuje a vypína. To je zásadný rozdiel oproti bežnému živočíšnemu kolagénu. Ten viaže vodu z tváre a pokožku vypína len na chvíľu. Bohužiaľ sa nedostane do hlbších vrstiev. Okrem vyššie uvedených jedinečných vlastností natto guma viditeľne redukuje vrásky, uzamyká vlhkosť, rozjasňuje pokožku a vytvára na nej jemný hladký hydratačný film.

Ďalším pokladom v tomto produkte je tremella, takzvaná "rôsolovka strieborná“. Tremella sa považuje za dar prírody a v tradičnej čínskej medicíne sa používa na posilnenie ženskej krásy a stimuláciu tvorby kolagénu. Obsahuje minerály, stopové prvky, dôležité polysacharidy heteroglykany a vlákninu. Najmä obsiahnuté polysacharidy majú protizápalové a protialergické účinky a posilňujú imunitný systém. Tremella má väčší hydratačný účinok ako kyselina hyalurónová a tiež sa ľahšie formuluje a nevytvára na pokožke sťahujúci účinok. Vďaka svojej hydrofóbnej povahe poskytuje lepší ochranný film na pokožke a je vegánska.

tremella

Zdroj: mybeautyluv.com

Ďalšou nemenej dôležitou zložkou kolagénovej hmly je fermentovaná platina. Tá udržiava pokožku dostatočne hydratovanú. Bojuje proti stárnutiu, dobíja a dodáva pleti energiu! Je známe, že platina pôsobí na pokožku na bunkovej úrovni, podporuje obnovu mimo-bunkovej matrice a zabezpečuje pevnú, hladkú a mladistvo vyzerajúcu pokožku.

 

Acerola obsahuje 65-krát viac vitamínu C ako pomaranč. Preto má Acerola fantastický účinok na rozjasnenie pokožky a odstránenie pigmentových škvŕn. Zároveň pôsobí ako silný antioxidant a zložka proti vráskam. Pomáha kožným bunkám absorbovať železo a vápnik, ale predovšetkým im pomáha produkovať kolagén. Posilňuje kožnú membránu, podporuje imunitný systém a metabolizmus buniek, zabezpečuje dostatočný prísun kyslíka a pôsobí aj antibakteriálne. Vo fermentovanej forme tiež pomáha zmierňovať príznaky stárnutia a podporuje tvorbu kolagénu v pokožke, vďaka čomu je pokožka pružná a nestráca svoju pevnosť a tonus.

acerola

Zdroj: freepik.com

Aloe vera nielen hydratuje, dodáva vlhkosť a upokojuje, ale obsahuje aj veľmi cenné enzýmy, aminokyseliny, minerály, vitamíny, rastlinné glykozidy a antrachinóny, ktoré pomáhajú vyplavovať toxické látky z tela, a preto je jedným z najúčinnejších prírodných detoxikačných prostriedkov.

aloe-vera

Zdroj: freepik.com

Namiesto vody používa Yage kvetinové hydroláty, ktoré majú pozitívne účinky na pokožku a nepôsobia len ako výplň. Gerániová voda má hĺbkové čistiace a tonizujúce účinky. Upokojuje a regeneruje pleť a je vhodná pre ekzematickú a zrelú pleť. Pomáha regulovať nadmernú tvorbu kožného mazu, zmierňuje príznaky nehormonálnej rovnováhy. Zanecháva pleť hladkú a prirodzene žiarivú.

Levanduľová voda upokojuje pokožku, tonizuje jej pH a pôsobí antibakteriálne. Je preto skvelá na pleť so sklonom k akné. Upokojuje začervenanie a podráždenie pokožky.