Nevieš sa rozhodnúť v záplave fľaštičiek s vitamínmi na pleť? Vyskúšaj tieto (recenzia od @elimakeupartistblog)

Krásny deň žienky moje, fľaštičiek s vitamínmi na pleť je také množstvo, že vybrať si je vcelku fuška. Sú vitamíny na pleť vôbec potrebné? Nestačí nám dobrá skincare rutina? Jeme dostatok zdravých potravín, aby sme boli fit z každej strany?

 

Vitamíny na pleť, vlasy, či nechty nie sú mýtus!

Od istého času sa vrece roztrhlo s fľaštičkami vitamínov na pleť. Vrátane tých na vlasy, nechty či kožu celkovo. Vyznať sa v záplave týchto toboliek je takmer nemožné. Faktom však je, že je dobré brať niečo i vnútorne. Prečo? Pretože jedna vec je dobrá skincare zvonka a druhá, dobrá výživa zvnútra. Dva prvky, ktoré sa vzájomne dopĺňajú.
Keď riešite nechty či vlasy, jednou z vecí, je práve výživa zvnútra. Bez doplnenia zložiek, ako sú selén či zinok, ideálne v prírodnej forme to nejde. Doplnenie je nutné i zvonka, najmä čo sa týka vlasov. Správny výber šampónu, kondicionéra i vlasového séra. Nedávno som o tom písala tu na svojom blogu.

Ak ste suchokožec, okrem krémikov a kozmetiky bohatej na lipidy, viete ovplyvniť organizmus pomocou ceramidov na užívanie. Tie zvonka posilňujú a spevňujú pleť. Robia ju odolnejšou. Ale vznútra sa podieľajú na hydratovaní. Hydratácia vedie k silnej kožnej bariére.

Ak ste človek, ktorého trápi problematická pleť, možno mám niečo, čo by ste mohli vyskúšať. Pretože to obsahuje patentovaný komplex so štúdiou práve aj na tento stav pleti. 


Ak ak ste žienka ako ja, ktorá chce mať pleť zdravú a čo najdlhšie v dobrej kondícii, tak je HAPPY SKIN THERAPY pripravené zaujať. 

 

Čo mám teda vyskúšať? Ktoré vitamíny na pleť sú pre mňa vhodné?

Vyskúšala som veľa vitamínových doplnkov na pleť. Poväčšinou som skúšala to, čo ma zaujalo v reklame alebo u iného influencera. Po poslednej live so zakladateľkou tejto značky, mám trochu jasnejšie v tom, ako čítať etikety na obaloch nielen kozmetiky, ale aj vitamínov. Tú live vám sem prikladám. Je to odkaz na môj instagramový účet a lajfku si viete len tak pustiť bez pozerania. Obraz nie je dôležitý, ako obsah. 

ODKAZ NA LIVE O HAPPY SKIN THERAPY

Pozrime sa bližšie na zloženie tohto produktu. Ide o mladý produkt a značku Organic Oasis Lab. Lenka, s ktorou vediem live rozhovor v odkaze, je žienka, ktorá sa roky zaujíma o zdravú výživu, študuje TCM, a má eshop so značkami, ktoré sú k ľudstvu i prírode prívetivejšie. Má skúsenosti i z oboru výživy a preto hodnú chvíľu študovala, čo by mal obsahovať práve taký produkt, ktorý dnes nesie meno Happy skin therapy

Ako prvé sa zmienim o CERAMIDOCH. Ceramosides® je patentovaný komplex prírodných ceramidov, vhodných na vnútorné užívanie. Je to momentálne veľmi preferovaná beauty ingrediencia na trhu pre širokú škálu ľudí. 

  • pre ľudí s ekzémami, inými dermatitídami či suchou kožou
  • redukujú oxidačný stres a tým pádom upravujú starnutie buniek
  • je to antiagingová ingrediencia
  • starajú sa o dobrý silný stav kože, pod čo zahŕňame hydratovanú a tým pádom odolnú pokožku voči rôznym vplyvom
  • po dvojmesačnom užívaní by sa mali dostaviť výsledky

OXXYNEA® – je zmes 125 polyfenolov. Ak si niekde otvoríte google a pozriete čo to je, tak zistíte, že sú silným nástrojom proti starnutiu buniek. Udržujú kožu opäť zdravú a odolnú. Oxxynea® obsahuje výťažky z hrozna, olív, granátového jablka, zeleného čaju, citrónovníka, grepu a čučoriedky. Táto zmes obsahuje veľké množstvo spomínaných polyfenolov a niekto to dal dokopy, aby vytvoril silný a účinný patent, za ktorým stojí štúdia o funkčnosti tohto zloženia.

 

vitaminy-na-plet-happy-skin-therapyvitaminy-na-plet-eliska

 

Ďalšími zložkami sú kyselina hyaulurónová, extrakt z plodov Camu Camu (vitamín C ). Hovorí sa, že práve tento plod obsahuje najviac vstrebateľného vitamínu C na svete. Okrem iného Camu Camu obsahuje ďalšie dobroty ako draslík, vitamín B a aminokyseliny. Akáciová vláknina je prírodné prebiotikum. Podporuje trávenie a osídlenie čreva dobrými laktobacilmi. Je hneď na druhom mieste po Oxxinei. Extrakt z prasličky roľnej má protizápalový charakter. Často sa vyskytuje v doplnkoch výživy pre kožu a vlasy.Papaín je tráviaci enzým. Vitamín E, Selén a Biotín sú prírodného charakteru a celý produkt Happy Skin Therapy je vegánsky a plne prírodný. 

Dávkovanie – dve tobolky denne (aj naraz) a zapiť vhodným množstvom vody. Happy Skin Therapy sa môže kombinovať s druhým produktom Anti-stress therapy. 

Páči sa mi na tomto produkte to, že je to zmes dobrých a prospešných vecí. Nie je to len kolagén, alebo kolagén s hyalurónkou. Ale je to sofistikovanejší produkt s obsahom komplexov, ktoré majú za sebou nejakú štúdiu. 

Happy Skin Therapy je pre ženy i mužov rovnako. Približne od 16 rokov. Pre dlhodobé užívanie. Na Happy Skin Therapy i Antistress Therapy platí dlhodobo kód ELISKA15. Je to 15% zľava, ale na stránke ORGANIC OASIS LAB sú aj výhodnejšie sety balené po troch kusoch. Aby ste cítili či videli efekt, je nutné užívať tobolky po dobu minimálne dvoch mesiacoch. Je to tak takmer pri všetkých doplnkoch výživy.

Ako sa vám pozdávajú? Prajem vám krásny deň a veľa slniečka :)

 

eli make up artist profilovka

Tento článok napísala Eli Make Up Artist

Make Up Artist a Beauty Blogerka, ktorá testuje a hodnotí kozmetiku.

www.elimakeupartistblog.com