Kozmetika Yage má miesto v mojej nočnej rutine

Krásny deň dámy,

mám novinku v skincare. Veľmi zaujímavú, udržateľnú a zmyslovú kozmetiku pochádzajúcu od našich českých susedov, ktorú som našla na zaujímavom webe Organic Oasis. Kozmetika Yage má niečo veľmi hlboko do seba, a preto som jej našla miesto v mojej nočnej rutine.

Musím povedať, že Petra na mňa pôsobila pozitívnym a pokojným dojmom. V salóniku bola cítiť rozmanitá vôňa všakovakých olejov, vôní, ktoré som nikdy predtým necítila. Každý produkt bol umiestnený na kúsku dreva a celé to pôsobilo tak silno prírodne. Yage je totiž kombinácia olejov a zložiek, ktoré sú poskladané z celého sveta. Zmes olejov a patentovaných preparátov, ktoré u nás nenájdete. Yache má hlbší charakter.

Yage vznikalo v Londýne. Petra presťahovala svoju rodinu na dva roky do Londýna. Práve kvôli odborníkom, ktorí sú ďaleko vpredu pri výrobe prírodnej kozmetiky na tej najvyššej možnej úrovni.

kozmetika-yage-2-scaled

 

Zhrňme si to najdôležitejšie o YAGE

  1. všetky zložky sú uvedené v INCI 
  2. udržateľnosť (výber a pestovanie surovín, fair trade obchod, výber obalov a recyklácia)
  3. receptúry bez vody (väčšina produktov je bez obsahu vody a teda 100% aktívne látky, nie je teda nutné používať konzervačné látky, voda je nahradená hydrolátmi, vodou z bambusu alebo ovocnou vodou.)
  4. biotechnológia – aktívne patentované formulácie podložené štúdiami
  5. benefit aromaterapie

Tento článok bude viac menej o používaní pár mojich produktov, ktoré potrebujem k nočnej rutine. Priamo s Petrou chystám live vysielania na mojom Instagrame. Tak buďte v strehu, je možné, že ich potom zavesím sem na blog do kolonky Live insta videos.

Sledovala som totiž live u jednej českej blogerky a je to veľmi zaujímavé počúvať o tom, ako čo vznikalo a čo k tomu Petru viedlo.

 

viac-info-blog

 

eli make up artist profilovka

Tento článok napísala Eli Make Up Artist

Make Up Artist a Beauty Blogerka, ktorá testuje a hodnotí kozmetiku.

www.elimakeupartistblog.com