Kozmetické objavy Elišky Pichoňskej (@elimakeupartistblog) roku 2020

Číslo 1 medzi pílingami získalo YAGE Č. 2 Peeling s drahokamom Tourmaline a Neroli. Som nadšená z textúry tejto českej značky, ktorá patrí medzi veľmi sofistikované prírodné značky na prémiovej kvalitatívnej úrovni. Píling Tourmalina a Neroli obsahuje veľmi jemné voskové jojóbové guličky. Aby  som sa v tomto článku extra nerozpisovala, všetky produkty budete mať nalinkované priamo na weby príslušných značiek alebo distribučných eshopov.

kozmeticke-objavy-1-1024x768

 

Anti-age séra, ktoré považujem za fungujúce a mala som z nich výborný dojem, je ich trošku viac. Ale tie, ktoré považujem za najfunkčnejšie sú dve. Aj keď sa mi páčili aj peptidové séra z Olivalu, musím vybrať, tie, z ktorých mám ešte trošku silnejší dojem. Nie je to možno ani tak o funkčnosti, ako skôr o nejakom prvom dokonalom dojme. (asi viete čo myslím) A preto do kozmetických objavov zaraďujem opäť YAGE Č. 5 Sérum s kolagénom a peptidami Hello Beautifull. Už po prvom použití vo mne zanechala táto jemná emulzná textúra silný dojem. Toto sérum považujem za topku medzi sérami bojujúcimi proti starnutiu.

kozmeticke-objavy-6-1024x768

 

KOZMETICKÝ OBJAV na upokojenie pleti je aj YAGE Č. 6 nočný ošetrujúci balzam Mystic tansy blue. Obsahuje veľmi vysoké percento vzácneho marockého modrého harmančeka, vďaka nemu je prípravok úplne modrý. Je voňavý, a ak trpíte suchou pleťou a potrebujete ju na noc trošku zahýčkať, tak ho môžete skúsiť. Okrem toho YAGE produkty neobsahujú žiadnu vodu, preto neobsahujú takmer žiaden konzervačný prídavok. YAGE je úplne iná šálka kávy.

kozmeticke-objavy-7-1024x768

 

 

eli make up artist profilovka

Tento článok napísala Eli Make Up Artist

Make Up Artist a Beauty Blogerka, ktorá testuje a hodnotí kozmetiku.

www.elimakeupartistblog.com